25 MAART 2018

 DATUM

ZONDAG 25 MAART 2018

 locatie

CLASSIC PARK BOXTEL

  openingstijden

10.00 - 16.00 uur

 thema 

PORSCHE


Park porsche

Op zondag 25 maart 2018 staat voor de vijfde keer het festival Park Porsche op het programma. Park Porsche is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type Porsche, klassiek,  modern of exclusief.

Datum Park Porsche 2018 bekend!

De datum van Park Porsch 2018 is bekend: Zondag 25 maart 2018!


festival

Tijdens Park Porsche is er meer te zien en beleven  dan alleen Porsches. Het festival wordt muzikaal omlijst door een klassieke 'partybus', er zijn stands aanwezig met auto gerelateerde artikelen, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van Porsche zal staan. 

Mocht u niet over een Porsche beschikken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats. 


SPECIALS

Tijdens Park Porsche staan er weer een aantal bijzondere Porsches tentoongesteld in het museum. 

porsches van klassiek tot modern

 GRATIS FOTOSHOOT


Tijdens Park Porsche bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt.

Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.

 TICKETS MET KORTING

De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival.

Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00).

Parkeren is gratis

 CONCOURS D'ELEGANCE

Heeft u een Porsche in concoursstaat en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Concours d’Elegance paddock’ dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk 17 maart aanmelden via festivals@classicpark.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Er zijn 20* Concours d’Elegance plaatsen beschikbaar.   

Let op: Om deel te kunnen nemen aan het Concours d'Élegance moet u in het bezit zijn van een entreeticket.  

*Indien er te weinig vooraanmeldingen zijn voor het Concours dan zal de jury op de dag zelf de winnaars bepalen. De selectie heeft te maken met originaliteit, staat van de auto en bouwjaar.

Diverse porsches te koop

Classic Park bied diverse Porsches te koop aan. Klik op de groene button 'bekijk het aanbod' om een kijkje op de verkooppagina te nemen.  


festivals 2018

Park Porsche is één van de vele festivals die Classic Park in 2018 organiseert. Klik op de button voor een overzicht van alle festivals.