24 maart 2019

DATUM

ZONDAG 24 MAART 2019

 locatie

CLASSIC PARK BOXTEL

  openingstijden

10.00 - 16.00 uur

 thema 

PORSCHE


Park porsche

Op zondag 24 maart 2019 staat voor de zesde keer het festival Park Porsche op het programma. Park Porsche is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type Porsche, klassiek, modern of exclusief.

Datum Park Porsche 2019 bekend!

De datum van Park Porsch 2018 is bekend: Zondag 24 maart 2019!


festival

Tijdens Park Porsche is er meer te zien en beleven dan alleen Porsches. Het festival wordt muzikaal omlijst door een klassieke 'partybus', er zijn stands aanwezig met auto gerelateerde artikelen, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van Porsche zal staan.

Mocht u niet over een Porsche beschikken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.


SPECIALS

Tijdens Park Porsche staan er weer een aantal bijzondere Porsches tentoongesteld in het museum. De special display zal deze dag in het teken staan van de Porsche 'GT's'. Bent u in het bezit van een type Porsche GT dan kunt u zich aanmelden voor een plaats op de special display door een mail te sturen naar festivals@classicpark.nl o.v.v. aanmelding Porsche GT special display.  

porsches van klassiek tot modern

GRATIS FOTOSHOOT


Tijdens Park Porsche bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt.

Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.

TICKETS MET KORTING

Entreeprijzen – bestel tickets met korting in de online voorverkoop (tot 10.00 uur online te bestellen op de dag dat het festival plaatsvindt).

CONCOURS D'ELEGANCE

Heeft u een Porsche in concoursstaat en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Concours d’Elegance paddock’ dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk 20 maart aanmelden via festivals@classicpark.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Er zijn 20* Concours d’Elegance plaatsen beschikbaar.   

Let op: Om deel te kunnen nemen aan het Concours d'Élegance moet u in het bezit zijn van een entreeticket.

*Indien er te weinig vooraanmeldingen zijn voor het Concours dan zal de jury op de dag zelf de winnaars bepalen. De selectie heeft te maken met originaliteit, staat van de auto en bouwjaar.

Diverse porsches te koop

Classic Park bied diverse Porsches te koop aan. Klik op de groene button 'bekijk het aanbod' om een kijkje op de verkooppagina te nemen.  


festivals 2019

Park Porsche is één van de vele festivals die Classic Park in 2019 organiseert. Klik op de button voor een overzicht van alle festivals.