CONTACT


 CONTACTgegevens

Classic Park

Koppenhoefstraat 14

5283 VK Boxtel (NL)

T +31 (0) 411 60 5000

E festivals@classicpark.nl

I www.classicpark.nl 


 Openingstijden park porsche

10.00 uur*: Poorten open bezoekers en overige thema-auto's

17.00 uur: Einde

*voor clubs, standhouders en foodtrucks gelden andere tijden.


 parkeren 

Parkeren bij Classic Park is gratis. Tevens beschikken wij over enkele invalide parkeerplaatsen. Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u uw ticket bij de hand te houden. Heeft u nog geen ticket dan kunt u deze bij de poort kopen. U kunt ook pinnen. 

Onze parkeerwachters zullen u daarna begeleiden naar uw (parkeer)plaats. 

 GRATIS FOTOSHOOT


Tijdens Park Porsche bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt.

Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.

 TICKETS MET KORTING

De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival (deze tickets zijn helaas uitverkocht).

Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00).

Parkeren is gratis. 

Tickets zijn te bestellen vanaf januari 2018. 

 CONCOURS D'ELEGANCE

Heeft u een Porsche in concoursstaat en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Concours d’Elegance paddock’ dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk 17 maart aanmelden via festivals@classicpark.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Er zijn 20* Concours d’Elegance plaatsen beschikbaar.    

Let op: Om deel te kunnen nemen aan het Concours d'Élegance moet u in het bezit zijn van een entreeticket. 

*Indien er te weinig vooraanmeldingen zijn voor het Concours dan zal de jury op de dag zelf de winnaars bepalen. De selectie heeft te maken met originaliteit, staat van de auto en bouwjaar.


Diverse porsches te koop

Classic Park bied diverse Porsches te koop aan. Klik op de groene button 'bekijk het aanbod' om een kijkje op de verkooppagina te nemen.