FESTIVAL

 MUSEUM

In het Classic Park museumgebouw is elke dag een mooie collectie met 140 klassieke en exclusieve auto’s te bewonderen. De evenementenzaal 'Two Tone', het restaurant 'Miglia Lounge', een winkel met auto gerelateerde lifestyle artikelen, een werkplaats met vijf bruggen en veel gratis parkeerruimte maken het belevingscentrum compleet. Op festivaldagen geeft het entreeticket voor het museum naast toegang tot het museum ook toegang tot het festival. Deze entreetickets worden online en aan de poort verkocht.


 TAXATIE

Laat uw auto taxeren tijdens Park Porsche!

Om de twee of drie jaar, afhankelijk van uw verzekeraar, moet u uw klassieker opnieuw laten taxeren. Tijdens dit festival kunt u uw klassieker laten taxeren tegen het speciale tarief van € 90,00 (inclusief BTW). De aanwezige taxateur heeft een FEHAC erkenning. 

Wilt u hier gebruik van maken meld u dan minimaal 3 dagen* van tevoren aan via festivals@classicpark.nl. let op: er zijn maar een beperkt aantal 'taxaties' mogelijk; wacht dus niet te lang met aanmelden.

*Op de dag zelf aanmelden om van deze actie gebruik te maken is alleen mogelijk als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Om deel te kunnen nemen aan deze actie moet u in het bezit zijn van een entreeticket.


 GROTE ZAAL

De Two Tone zaal zal geheel in het teken staan van Porsche. Speciale Porsches worden tentoongesteld en standhouders bieden diverse accesoires aan die Porsche gerelateerd zijn.

Let op: Pinnen is niet mogelijk!  


 CLUBPADDOCK

Deelnemende clubs krijgen de mogelijkheid om bij elkaar te parkeren op terrein van Classic Park. Zij zullen zich presenteren met banners en- of een clubstand.

Aanmelden kan via festivals@classicpark.nl   


 ETEN & drinken

De Miglia Lounge beschikt standaard in het restaurant over 100 zitplaatsen en biedt daarnaast een schitterend ruim opgezet terras voor meer dan 100 personen op het zuiden. Door de gunstige ligging kunt u hier bij mooi weer heerlijk genieten van de zon! Tijdens Park Porsche hanteren wij een speciale festivalkaart.  


 Movie theater

In de grote zaal wordt een leuke documentaire over een bepaald type Porsche en- of historie op groot scherm getoond.  

 muziek

Het festival (terras) wordt muzikaal omlijst door Crazy Disco Wheels.

 GRATIS FOTOSHOOT


Tijdens Park Porsche bieden we u een mooie kans om samen met uw auto vereeuwigd te worden. Bij Classic Park is een mooie fotolocatie ingericht waar de shoot plaatsvindt.

Aanmelden kan op de dag zelf ter plaatse. De foto’s plaatsen wij in de week na het festival op onze Facebook pagina.

 TICKETS MET KORTING

De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival.

Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00).

Parkeren is gratis.

 CONCOURS D'ELEGANCE


Heeft u een Porsche in concoursstaat en denkt u in aanmerking te komen voor de ‘Concours d’Elegance paddock’ dan kunt u zich hiervoor tot uiterlijk 17 maart aanmelden via festivals@classicpark.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Er zijn 20* Concours d’Elegance plaatsen beschikbaar.

Let op: Om deel te kunnen nemen aan het Concours d'Élegance moet u in het bezit zijn van een entreeticket.   

*Indien er te weinig vooraanmeldingen zijn voor het Concours dan zal de jury op de dag zelf de winnaars bepalen. De selectie heeft te maken met originaliteit, staat van de auto en bouwjaar.


Diverse porsches te koop

Classic Park bied diverse Porsches te koop aan. Klik op de groene button 'bekijk het aanbod' om een kijkje op de verkooppagina te nemen.